Website Translator
Site Haritası
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Merhabalar;
Ürünlerimiz Hakkında bilgi almak için lütfen aşağıdaki irtibat bilgilerimizden ulaşın

İrtibat Bilgilerimiz 
Telefon & GSM & Fax :
0.507 243 99 33 
 
E-Posta :
info@sendurboru.com

Anasayfa


     PVC Atık Su Boruarı

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
ÖLÇÜ TABLOLARI KELEPÇE MONTAJI KİMYASALLARA DAYANIM 

Plastik boru sektörünnde , Fırat PVC Residence Power Pipe Boru ve Ek Parçaları; mineral takviyeli FRVinylFlex ve PVC hammaddelerinin karışımıyla üretildiğinden ses geçirmeyen, fiziksel yapısı mükemmel bir atık su sistemidir.

PVC Residence Power Pipe atık su sistemleri; villa ve çok katlı konutlarda, hastanelerde, okullarda, otellerde, endüstriyel ve sportif vb. tüm yapılarda ekolojik ve ekonomik olması ve her koşulda fiziksel yapısını koruması ile uzun süreli kullanımlar için, yapı temeli ve yapı içi atık sularının sızıntı yapmaksızın sessiz ve güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Mineral takviyeli FRVinylFlex'in özel formülü dolayısıyla Fırat PVC Residence Power Pipe atık su sistemleri; mükemmel fiziksel yapısıyla tesisat içindeki su hareketlerinden kaynaklanan uğultu ve titreşimlerin tesisatın dışına çıkmasına izin vermeyerek gürültüyü engeller.

PVC Residence Power Pipe atık su sistemleri, plastik boru sektöründe TS 275-1 EN 1329-1 kalite standartlarına göre tanımlanan BDuygulama sınıfı et kalınlıklarında üretilirler. PVC Residence Power Pipe atık su sistemleri; kolay montajı, korozyona uğramaması, pürüzsüz iç ve dış yüzeyleri, bakım gerektirmemesi, bakteri ve koku oluşumuna izin vermeyen üstün fiziksel özellikleri ve benzerlerine göre çok düşük ses geçirgenliği sayesinde hem yaşam kalitenizin hemde yapılarınızın mülk değerinin artmasına katkı sağlar.

 

Fırat PVC Residence Power Pipe atık su sistemleri 50 - 315 mm dış çap ve150 - 6000 mm aralığındaki boy seçenekleri ile yapılarınızdaki her türlü atık su tahliye ihtiyaçlarınızı karşılar. PVC Residence Power Pipe atık su sistemleri segmanlı, çift yanaklı contası ve tam uyumlu conta yuvası sayesinde sızdırmazlar.PVC Residence Power Pipe atık su sistemlerinin  Montajı hızlı ve kolay yapılır. Kesme, bükme ve yapıştırma gibi zahmetli işçilikler gerektirmez.

PVC ve zengin mineral takviyeli FRVinylFlex hammaddesinden üretilen Fırat Residence Power Pipe atık su sistemleri DIN 4102 standardlarında ve Ulusal Yangın Yönetmeliğinde B1 olarak tanımlanan zor alevlenici yapı malzemesi sınıfındadır. Fırat PVC Residence Power Pipe atık su sistemleri bu özelliği sayesinde (PP esaslı ürünler alev alırlar ve yanıcıdırlar) olası yangınlarda alev almaz ve yangının katlar arası geçişine izin vermezler. Bu nedenle plastik boru sektöründe çok katlı yapılarda özellikle tercih edilirler.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
SU BİZİMLE SEYREDER

Facebook Grubumuz

Mail Giriş
Hesaplamalar
 plastik boru muhendislik hesaplamaları
 HDPE - DÜKTİL BORU KARŞILAŞTIRMALARI
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam11
Toplam Ziyaret946492